НАЧАЛО СТАТИИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕЧНИК ЗА НАС УСЛОВИЯ, ЛИЧНИ ДАННИ

Най-богатият справочник на стоматолозите в България

english

ЗАПАЗИ ЧАС
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ
СПЕШНИ КАБИНЕТИ
ТЕРАПЕВТИ
ХИРУРЗИ
ОРТОДОНТИ
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
ОРТОПЕДИ
ДЕТСКИ КАБИНЕТИ
ИМПЛАНТОЛОГИЯ
ЕНДОДОНТИ
ФИЗИОТЕРАПЕВТИ
АЛЕРГОЛОЗИ
РЕНТГЕН
 
АНКЕТА
 

          Защо посещавате този сайт?

 
Попаднах случайно
Търся стоматолог
Желая регистрация
Търся съвет
 
 ВИЖ РЕЗУЛТАТИ 

 

Партньорство със superhosting.bg

След като вече над пет години сме се убедили в качествените услуги, които предлага superhosting.bg имаме удоволствието да Ви уведомим, че вече сме техен партньор и всички регистрирани при нас дентални кабинети (както и техния персонал) ще могат да ползват 10 % намаление от цената на нова хостинг услуга за 12 или повече месеца както и домейн от областите com, net, org, info, biz или eu. Тази отстъпка е валидна когато се използва код"zabolekari", който се въвежда в онлайн поръчка през сайта superhosting.bg. Въвеждането става на последната стъпка в поръчката.

Промо кодът не е валиден при поръчки, в които не е избран хостинг план за 12 или повече месеца.

За повече информация, както и ако се интересувате и от други услуги (например изготвяне на уебсайт), предлагани от superhosting.bg, не се колебайте да се свържете с Кремена Костадинова, на тел.0886656423.

Защо да изберете хостинг от суперхостинг.бг?

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар. От самото си появяване на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като една от най-бързо развиващите се хостинг компании. За това безспорно говори факта, че в началото на 2013 г. компанията поддържа повече от 50 000 активни уеб сайта и е регистрирала за своите клиенти над 60 000 домейна.

Само за пет години от старта на дейността си, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ зае първото място в класацията по брой хостнати домейни на българския пазар. Данните се базират на представителна международна класация (www.webhosting.info) и се формират на база брой реално хоствани домейни.

bgmaps.comУлици/Адреси
ул./бул./пл./жк №/блок к-ще
Зъболекар в София Яворов - дентална клиника София Краун
   

2007-2021 Зъболекарите.инфо