НАЧАЛО СТАТИИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕЧНИК ЗА НАС УСЛОВИЯ, ЛИЧНИ ДАННИ

СТАТИИ-СЪВЕТИ

english

ЗАПАЗИ ЧАС
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ
СПЕШНИ КАБИНЕТИ
ТЕРАПЕВТИ
ХИРУРЗИ
ОРТОДОНТИ
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
ОРТОПЕДИ
ДЕТСКИ КАБИНЕТИ
ИМПЛАНТОЛОГИЯ
ЕНДОДОНТИ
ФИЗИОТЕРАПЕВТИ
АЛЕРГОЛОЗИ
РЕНТГЕН
 
АНКЕТА
 

          Защо посещавате този сайт?

 
Попаднах случайно
Търся стоматолог
Желая регистрация
Търся съвет
 
 ВИЖ РЕЗУЛТАТИ 


Автор: Стоматологична клиника Д-р Ботев

Дори много тъмните зъби ще изглеждат бели с фасети

зъбен имплант

За коригирането на неправилното разположение, формата и оцветяването на зъбите в клиника „Д-р Ботев” препоръчване поставянето на фасети. Зъбите Ви ще изглеждат блестящо бели и никога няма да потъмнеят!

Ако искате да разкрасите усмивката си, поставянето на фасети във фронта е най-доброто решение. Фасетите са тънки, изработени за конкретния пациент „плочки” от високотехнологични керамични материали, които покриват предните зъби. Те се изработват така, че да устоят години наред. В резултат вие имате мечтаната нова, естествена, сияйна усмивка!
Фасетите са модерна алтернатива на традиционните корони. Те покриват неестетичните напуквания и коригират дефектите на формата и цвета на зъба. Ако имате такива проблеми и искате да ги решите, то фасетите са най-добрия избор за вас.
Формата на коригирания зъб се променя внимателно, за да се осигури възможност за поставяне на фасетата. Отпечатъкът на зъба се изпраща в дентална лаборатория, където с помощта на 3D (триизмерен) софтуер се моделира новата форма на зъба. Фасетата се изпилява с диамантени фрези - от керамични блокчета с прозрачност и цвят, напълно отговарящи на тези на естествените зъби. Накрая денталният лекар поставя фасетите във фронта.
Предимство на фасетите е, че изглеждат като истинските, натурални зъби, защото
формата им се моделира индивидуално за пациента. Поставянето им изисква минимално изпиляване на зъбна тъкан. Наклон на зъбите, застъпване или процепи могат лесно и бързо да се коригират с фасети. На практика е невъзможно да се различи истинския зъб от фасетата. Освен това с времето фасетите не потъмняват от кафето, чая, тютюневия дим, защото са изработени от високотехнологични материали с отлични естетични качества.

bgmaps.comУлици/Адреси
ул./бул./пл./жк №/блок к-ще
Зъболекар в София Яворов - дентална клиника София Краун
   

2007-2021 Зъболекарите.инфо