НАЧАЛО СТАТИИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕЧНИК ЗА НАС УСЛОВИЯ, ЛИЧНИ ДАННИ

ЗА НАС

english

ЗАПАЗИ ЧАС
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ
СПЕШНИ КАБИНЕТИ
ТЕРАПЕВТИ
ХИРУРЗИ
ОРТОДОНТИ
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
ОРТОПЕДИ
ДЕТСКИ КАБИНЕТИ
ИМПЛАНТОЛОГИЯ
ЕНДОДОНТИ
ФИЗИОТЕРАПЕВТИ
АЛЕРГОЛОЗИ
РЕНТГЕН
 
АНКЕТА
 

          Защо посещавате този сайт?

 
Попаднах случайно
Търся стоматолог
Желая регистрация
Търся съвет
 
 ВИЖ РЕЗУЛТАТИ 


         Нашата мисия е да направим зъболекарските услуги лесно достъпни.
         Примерно ако спешно Ви се наложи да си вадите мъдрец, да можете сами да избирате между няколко специалисти-хирурзи във Вашия град. В случай, че сте решили да си поставите шини или брекети, да имате възможност да намерите и посетите няколко кабинета, за да чуете мнението на няколко специалисти-ортодонти за варианти на Вашето лечение.
         С една дума – да имате избор.
         В практиката често се срещаме със стоматологични въпроси, които са от по-специфично естество и тук в този сайт имате възможност сами да откриете най-подходящия за Вас специалист.
         Същевременно мисия на Zabolekarite.info е да популяризира онези стоматолози, които са заинтересовани от обратната връзка ‘лекар – пациент’ и са отворени за една нова възможност за разширяване обхвата на своята практика.

         Идеята за този сайт е на Кремена Костадинова, която е основател и ръководител на екипа на Zabolekarite.info.
         “Като представител на новото поколение, аз винаги се обръщам за информация първо в интернет. Открих, че в мрежата липсват контактите на много от най-добрите специалисти зъболекари, или ако ги има, те са трудно достъпни. Затова реших да създам този сайт, за да могат хората като мен – които са активни интернет потребители, да намират лесно и бързо контактите на добрите специалисти.
         Zabolekarite.info се явява изключително полезен и за самите стоматолози, които печелят много нови пациенти от цялата страна, посредством регистрацията си в нашия сайт.
         Целият ни екип работи с голямо желание за развитието на тази идея, защото вярваме, че с нея успяваме да бъдем полезни както за крайния потребител-потенциалния пациент, така и за специалистите по дентална медицина. Както обикновено се случва с хубавите идеи, в началото и тази започна като една проява на ентусиазъм и никой от нас не предвиждаше огромния интерес, който сайта ни предизвика в национален мащаб. Днес благодарение на постоянството и усърдието ни за развитието на тази идея, Zabolekarite.info се превърна в изключително популярен и полезен Интернет Регистър на зъболекарите в България и мисля, че имаме основание да се гордеем с това.”

***


          «Впечатлен съм от идеята всеки човек да има достъп до информация за стоматологична помощ. За мен бе предизвикателство техническата реализация на тази идея. Надявам се, че сме полезни»
Пламен Илиев

***


         «Човек, инвестиращ в изграждането на повече умения, си доставя повече удоволствия отколкото някоя консумативна придобивка»
Любен Дойчев

***


         Едуард Астарджиян – редактор на сайта, рекламен консултант и връзки с обществеността. Дипломиран журналист, икономист и психолог – занимава се с функционалния вид, актуалността на сайта, представянето му на различни мероприятия и подходящия избор на реклама, която да популяризира качествените дентални услуги у нас и да даде възможност на максимален брой хора да се възползват адекватно от тях.

         «Участието ми в екипа на zabolekarite.info ми предостави шанс да допринеса за осъществяването на една наистина полезна и уникална по рода си идея в България.
         Връзката пациент-зъболекар никога не е била толкова интерактивно достъпна и улеснена, както чрез този сайт, при това по всички значими критерии на търсене и предлагане на зъболекарски услуги и свързаните с тях продукти.
         Zabolekarite.info вече трета година доказва ефективността си и по резултатите от нашата работа, както и по отзивите, които получаваме от вас, с радост можем да констатираме несравнимата полза от този онлайн справочник – за потребителите, за практикуващите зъболекари и за рекламодателите.
         Сайтът ще се развива и обогатява непрестанно и ние винаги сме готови да обсъдим евентуални ваши оферти или предложения.»

***


         Митко Иванов - контент маркетинг специалист. Обича да съдейства и допринася за раcтежа на различни проекти. Награда за добре свършена работа за него е да види резултатите от усиления труд на екипа. Креативен е и обича да дава алтернативни решения за разрешаването на разнообразни проблеми.

***

С нашия екип може да осъществите Контакт на e-mail адрес:

или като се обадите лично на Кремена Костадинова на моб.тел.0886 656423.

Ако сте дентален лекар може да се регистрирате тук или като щракнете върху следния бутон: Регистрация

ОТЗИВИ НА ДЕНТАЛНИТЕ ЛЕКАРИ ЗА НАС

1.08.2014. Д-р Смилен Смилов – Дентален център София Краун – гр.София:
"Опцията за запазване на час е страхотна. Някои от пациентите ни станаха редовни пациенти."

31.07.2014. Д-р Драгомир Въжаров – Денонощен Стоматологичен Холистичен Център Ведра Дентал – гр.София:
"Благодарим за предоставеното удобство. Отчитаме високия Ви професионализъм и лоялност."

27.07.2014. Д-р Георги Филипов – Стоматологичен кабинет - гр.София:
"Радвам се, че се появяват нови форми на контакт с потенциални пациенти"

23.11.2015. Д-р Влахова – Дентална клиника Дидидент - к.к.Слънчев бряг
"Казвам се д-р Димитрина Влахова, дентален лекар със собствена практика в курортен комплекс Слънчев бряг. За мен добрата реклама е едно от най-важните неща за развитие на все по-успешна дейност. Особено в район, в който пациентите не живеят целогодишно и трябва да получат информация за много неща, вкл. и дентални услуги чрез интернет. След един неуспешен опит да намеря подходящи партньори за изготвяне на интернет реклама, попаднах на сайта на "Зъболекарите инфо". Изготвиха ми реклама в техния сайт, а след това и мой собствен уебсайт. Улесниха и намирането на клиниката ми в Гугъл на български, руски и английски, което беше много важно за мен. Сега почти всички пациенти ме намират чрез интернет. Използвам тяхните услуги и за изготвяне на други рекламни материали. Много са отзивчиви и намират възможност за реализиране на всички мои идеи."

bgmaps.comУлици/Адреси
ул./бул./пл./жк №/блок к-ще
Зъболекар в София Яворов - дентална клиника София Краун
   

2007-2021 Зъболекарите.инфо