НАЧАЛО СТАТИИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕЧНИК ЗА НАС УСЛОВИЯ, ЛИЧНИ ДАННИ

Най-богатият справочник на стоматолозите в България

english

ЗАПАЗИ ЧАС
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ
СПЕШНИ КАБИНЕТИ
ТЕРАПЕВТИ
ХИРУРЗИ
ОРТОДОНТИ
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
ОРТОПЕДИ
ДЕТСКИ КАБИНЕТИ
ИМПЛАНТОЛОГИЯ
ЕНДОДОНТИ
ФИЗИОТЕРАПЕВТИ
АЛЕРГОЛОЗИ
РЕНТГЕН
 
АНКЕТА
 

          Защо посещавате този сайт?

 
Попаднах случайно
Търся стоматолог
Желая регистрация
Търся съвет
 
 ВИЖ РЕЗУЛТАТИ 


..:Дентална Клиника Бургасдент - зъболекари в Бургас

НАУЧИ ПОВЕЧЕ | MАНИПУЛАЦИИ | МНЕНИЯ НА ПАЦИЕНТИ | КОНТАКТ

Дентална клиника „Бургасдент" отговаря на всички съвременни изисквания за извършване на дентална дейност. Ние не само лекуваме зъбите, но сме и ваши приятели. Винаги сме готови да изслушваме проблемите и тревогите ви и да ви помогнем със съвет. Ние не лекуваме зъби, а лекуваме хора. Привърженици сме на холистичната медицина, където човек не е сбор от органи, а едно цяло и е необходимо да бъде възприеман, като такъв. Това е отразено и в нашето лого - Зъбче в сърце

 
Дентална клиника в Бургас  

Клиниката е разположена на 2 етажа с 4 кабинета: детски, спешен и 2 лечебни кабинета, помещение за рентген лазертерапия, стерилизационна, компресорно помещение, стая за почивка и гардеробно помещение. Екипът нарастна на 4 лекари по дентална медицина, 2 стажанти, 3 дентални асистенти, рецепционист и санитар. Високата специализация на лекарите по дентална медицина съчетана с последните новости в технологиите и приятната обстановка подобриха качеството на обслужване и лечение на нашите пациенти. На 17 декември 2011 г. д-р София Буджева получи приза "Лекар по дентална медицина за 2011 г." от УС на РК на БЗС гр. Бургас.    

 
Зъболекар в Бургас с пациент  
Клиниката разполага с дигитален рентген за малки снимки Planmeca3 вида лазери: диоден нискоенергиен Six laser, диоден високоенергиен Dr. Smile и най-новата ни придобивка високоенергиен воден лазер за твърди зъбни тъкани Biolase-MD, лампа за клинично избелване, ендодонтски мотори, апекслокация, апарат за физиотерапия и друга техника подпомагаща лечебния процес.  
Зъболекарски стол в Бургасдент  
Денталната клиника има сключен договор с Национална здравноосигурителна каса (НЗОК) и можете да се възползвате от услугите покривани изцяло или частично от националната здравноосигурителна каса. За целта трябва да носите вашата здравноосигурителна книжка и да я представите в началото на посещението.  
Зъболекарите в Бургасдент с пациент  

От 15 години всеки наш пациент има електронен картон, което спомага за проследяване на лечението му от всеки стоматолог по всяко време. 

За нашите малки пациенти сме подготвили специален детски кабинет, където заедно с Мечо Пух се грижим за профилактиката и лечението на техните зъбки и напускайки кабинета всяко дете получава своя подарък. Освен детски кабинет имаме и стая за хигиена, където децата с нагледни материали се обучават на зъбна профилактика.

 
Детски зъболекарски стол Мечо Пух в Бургас, в клиника Бургасдент  

MАНИПУЛАЦИИ

Манипулациите, които извършваме в нашата клиника са:

В област - терапевтична дентална медицина всички видове възстановявания от амалгама през фотополимери до керамични онлеи и естетични възстановявания.

В област ендодонтия - имаме отлични резултати при пулпити, периодонтити и гангрени благодарение на използването на най-съвременни технологии за разширение и стерилизация на канали. Всяка междинна манипулация следим с дигитален рентген.

Извършваме стандартни хирургични манипулации вкл. френулотомия с лазер.

Имплантология - възстановяване по хирургичен път на загубен зъб чрез алопластичен метал във формата на корен (имплант), който се надгражда с корона. При имплантологичното лечение се възстановява загубената функция и естетика без да се нарушава целостта на съседните зъби. Това е основното предимство пред възстановяването на загубени зъби с мостове (при което задължително има изпиляване на съседни зъби - мостоносители).

 
Зъболекарски кабинет в Бургас  

В област пародонтология – разполагаме с 3 вида лазери: диоден нискоенергиен Six laser – за биостимулация и лазерна акупунктура, диоден висококоенергиен D-r Smile и високоенергиен лазер Biolase-MD –Er, Cr: YSGG, 2780 Нм – за кюретаж, дезинфекция и стерилизация на пародонтални джобове, като Biolase-MD се използва и кариесологията и хирургията.

В област – ортопедична дентална медицина изработваме всички видове естетични конструкции от единични корони до цели зъбни дъги от металокерамика, чиста керамика, цирконий; фасети, керамични онлеи; протези: плакови, от Биодентапласт, моделно ляти с различни задръжни елементи; шини: при бруксизъм, за домашно избелване на зъби, при хъркане.

Предлагаме и избелване на зъби в кабинета, а също така и поставяне на зъбни украшения.

Използваме голям набор от физиотерапевтични процедури за подпомагане на лечебния процес. 

 
Оборудване на зъболекарски кабинет Бургасдент в гр.Бургас  

Плазмолифтинг /PLASMOLIFTING/ е нов метод за стимулиране на възстановителни процеси на тъканите. В основата на процедурата лежи патентован метод на обработка на кръвта на пациента и поставяне на плазмата на определни места, изискващи подновяване (подмладяване) на клетките. Плазмолифтингът се използва в много области на медицината:

Дентална медицина: Методът е насочен към намаление на възпалителния процес на пародонта, стимулиране и възстановяване на структурата на околозъбните тъкани-венци и кост. Показания: при гингивит; локализиран и генерализиран пародонтит І, ІІ и ІІІ степен; алвеолит; при импланти; периимплантит; екстракции / изваждане / на зъби. В хирургията при поставяне на импланти плазмата стимулира по-доброто вкостяване на импланта и предпазва от неговото отхвърляне.

Козметична медицина: Плазмолифтингът в козметичната медицина е натуралната алтернатива на синтетичните филъри, която възвръща младостта и красотата. Плазмата изравнява релефът на кожата, дълбоките бръчки, атрофични ръбове (белези), подобрява еластичността на кожата и стимулира обновяването на тъканите, което забавя процесите на стареене на тъканите, използва се при акне и пигменти, старчески петна, при локална и цялостна алопеция (косопад).

Травматология: при остеоартрит, периартрит, повреждане на сухожилия и мускулна тъкан, фрактури, трудно зарастващи рани.

Гинекология: при левкоплакия, ерозия, ендоцервицит, ектопия, вагинит.

 

MНЕНИЯ НА ПАЦИЕНТИ

 

"Страхотен екип!"

Христо Маджаров

 

"Препоръчвам услугите на клиника БургасДент на хората, които искат да имат усмивка със здрави и красиви зъби! Аз лично ползвам услугите на д-р Буджева, и д-р Стефанов и съм изключително доволна! Безкрайно благодарна съм на целия екип - професионалисти от класа, отзивчиви, любезни, усмихнати и винаги в крак с най- новите технологии, както по отношение на зъболечението, така и по отношение на естетичната стоматология."

Людмила Савова-Георгиева

 

"Страхотно! Най-после дойде лазера, с който няма болка!"

Теодора Маврова

 

"Работят със съвременна апаратура!"

Иван Пеев

 

"Вие винаги ми създавате слънчево настроение и идвам с удоволствие при вас!"

Михаил Ангелов

 

"Единствената стоматологична клиника, в която идвам с удоволствие! Много сте мили и положително настроени!"

Петя Джингарска

 

Oще мнения от доволни пациенти можете да прочетете ТУК.

 

 


КОНТАКТИ

Дентална клиника "Бургасдент"

Адрес: гр. Бургас, ул. Пробуда" 73 (зад училище “Любен Каравелов”)

Телефон: 056 500011, 056 811011 Mоб. тел. 0879803044 

Електронна поща: info@burgasdent.com

Уебсайт: http://www.burgasdent.com/

http://www.facebook.com/burgasdent

https://twitter.com/burgasdent

 
bgmaps.comУлици/Адреси
ул./бул./пл./жк №/блок к-ще
Зъболекар в София Яворов - дентална клиника София Краун
   

2007-2021 Зъболекарите.инфо